Project

General

Profile

Bug #4089

svn repository does not exist

Added by Robbie Gott over 3 years ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
13.07.2016
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Sorting:
Commit Number:
Affected Version:

Description

command run from the windows client side is:
svn checkout http://10.240.0.100/blah

output
svn: E170000: URL 'http://10.240.0.100/blah' doesn't exist

Attached is the server output after the command above

Note: the repository blah is shown in the interface as a repository with no folder structure and is shown on the server side with general svn structure.
Also Note: the repository is a svn repository but shows in the logs that "No git repository was found"

rhodecode logfile.txt (7.11 KB) rhodecode logfile.txt command in first lines of file marked by the '#' character Robbie Gott, 13.07.2016 16:35

Related issues

Related to RhodeCode CE/EE - Task #4108: Release 4.2.2Resolved2016-07-19

History

#1 Updated by Marcin Kuzminski [staff] over 3 years ago

We have investigated this issue and found that latest changes in SVN protocol 1.9 can break our system.

Currently we tested RhodeCode with SVN 1.7 and 1.8. and those two version are officially supported. We however spent some time to investigate the new protocol, and i think we made a patch to support 1.9 version.

Could it be possible to test it with your clients ?

#2 Updated by Marcin Kuzminski [staff] over 3 years ago

  • Status changed from New to In Progress

#3 Updated by Marcin Kuzminski [staff] over 3 years ago

#5 Updated by Marcin Kuzminski [staff] over 1 year ago

  • Status changed from In Progress to Resolved

Also available in: Atom PDF